LEADER 01595ntm a22003857u 4500
001 zp5235
041 |a cze 
100 1 |a Kosibová, Natália  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny 
246 |a The technology of preparing exotic kinds of fish and game 
260 |c 2007 
300 |a 55 s., 8 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a exotická zvěřina 
653 |a exotické ryby 
653 |a chemické složení masa zvěřiny a ryb 
653 |a postmortální změny masa 
653 |a základní technologické postupy přípravy pokrmů 
653 |a postupy přípravy pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřin 
653 |a exotic game 
653 |a exotic fish 
653 |a chemical composition of fish and game meat 
653 |a post-mortal meat changes 
653 |a basic technologies of food preparation 
653 |a procedure of preparing meals from exotic fish and game 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2570  |y Plný text v Digitální knihovně UTB