|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5235 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kosibová, Natália
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny
|
| 246 |
|
|
|a The technology of preparing exotic kinds of fish and game
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 55 s., 8 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a exotická zvěřina
|
| 653 |
|
|
|a exotické ryby
|
| 653 |
|
|
|a chemické složení masa zvěřiny a ryb
|
| 653 |
|
|
|a postmortální změny masa
|
| 653 |
|
|
|a základní technologické postupy přípravy pokrmů
|
| 653 |
|
|
|a postupy přípravy pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřin
|
| 653 |
|
|
|a exotic game
|
| 653 |
|
|
|a exotic fish
|
| 653 |
|
|
|a chemical composition of fish and game meat
|
| 653 |
|
|
|a post-mortal meat changes
|
| 653 |
|
|
|a basic technologies of food preparation
|
| 653 |
|
|
|a procedure of preparing meals from exotic fish and game
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2570
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|