|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5227 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Dubjel, Ondřej
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování
|
| 246 |
|
|
|a New trends in gastronomy and yours introduce to community feeding
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 48 s., 11s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a Gastronomie
|
| 653 |
|
|
|a moderní trend
|
| 653 |
|
|
|a gastronomický koncept
|
| 653 |
|
|
|a technologie
|
| 653 |
|
|
|a gastronomy
|
| 653 |
|
|
|a modern trends
|
| 653 |
|
|
|a gastonomic koncept
|
| 653 |
|
|
|a technology
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2952
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|