Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dubjel, Ondřej (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description48 s., 11s. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5227
041 |a cze 
100 1 |a Dubjel, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování 
246 |a New trends in gastronomy and yours introduce to community feeding 
260 |c 2007 
300 |a 48 s., 11s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Gastronomie 
653 |a moderní trend 
653 |a gastronomický koncept 
653 |a technologie 
653 |a gastronomy 
653 |a modern trends 
653 |a gastonomic koncept 
653 |a technology 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2952  |y Plný text v Digitální knihovně UTB