Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dlabačová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Matějíček, Jindřich (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 61 s., 33 s. tab. příloh.

Cover

LEADER 01186ntm a22003137u 4500
001 zp5226
041 |a cze 
100 1 |a Dlabačová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují. 
246 |a Quality of the food and the factors which influence it. 
260 |c 2007 
300 |a 61 s., 33 s. tab. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a kvalita potravin 
653 |a convenience 
653 |a pokrm 
653 |a quality foods 
653 |a convenience 
653 |a foods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíček, Jindřich  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3776  |y Plný text v Digitální knihovně UTB