|
|
|
|
LEADER |
01186ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp5226 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dlabačová, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
|
246 |
|
|
|a Quality of the food and the factors which influence it.
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 61 s., 33 s. tab. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a kvalita potravin
|
653 |
|
|
|a convenience
|
653 |
|
|
|a pokrm
|
653 |
|
|
|a quality foods
|
653 |
|
|
|a convenience
|
653 |
|
|
|a foods
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Matějíček, Jindřich
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/3776
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|