Charakteristika, vlastnosti a využití přírodních aditiv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bartošková, Lenka (Dissertant)
Other Authors Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description53 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5223
041 |a cze 
100 1 |a Bartošková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika, vlastnosti a využití přírodních aditiv 
246 |a Characterization, qualities and applications of natural additives 
260 |c 2007 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a přírodní aditiva 
653 |a antimikrobní látky 
653 |a antioxidanty 
653 |a vonné a chuťové látky 
653 |a barviva 
653 |a natural additives 
653 |a antimicrobial substances 
653 |a antioxidants 
653 |a odorants and taste substances 
653 |a colorants 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4518  |y Plný text v Digitální knihovně UTB