|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5223 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bartošková, Lenka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika, vlastnosti a využití přírodních aditiv
|
| 246 |
|
|
|a Characterization, qualities and applications of natural additives
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 53 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a přírodní aditiva
|
| 653 |
|
|
|a antimikrobní látky
|
| 653 |
|
|
|a antioxidanty
|
| 653 |
|
|
|a vonné a chuťové látky
|
| 653 |
|
|
|a barviva
|
| 653 |
|
|
|a natural additives
|
| 653 |
|
|
|a antimicrobial substances
|
| 653 |
|
|
|a antioxidants
|
| 653 |
|
|
|a odorants and taste substances
|
| 653 |
|
|
|a colorants
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4518
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|