Vliv definovaných přídatných látek na jakost masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žampach, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01344ntm a22003377u 4500
001 zp5222
041 |a cze 
100 1 |a Žampach, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv definovaných přídatných látek na jakost masných výrobků 
246 |a Influence defined adjunct materials on quality meat products 
260 |c 2007 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 31.05.2009 
653 |a Rozpustná vláknina 
653 |a nerozpustná vláknina 
653 |a přídatné látky 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a Soluble fiber 
653 |a insoluble fiber 
653 |a adjunct matters 
653 |a fatty acids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2723  |y Plný text v Digitální knihovně UTB