|
|
|
|
LEADER |
01311ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp5198 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kovářová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku karagenanů na jakost tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The influence of added carrageenans to quality of processed cheeses
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a dynamická oscilační reometrie
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a sensoric analysis
|
653 |
|
|
|a dynamic oscillatory rheometry
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/3928
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|