Pseudocereálie, jejich implementace do pekárenských technologií.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kes, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 86 s.

Cover

LEADER 01627ntm a22004697u 4500
001 zp5197
041 |a cze 
100 1 |a Kes, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Pseudocereálie, jejich implementace do pekárenských technologií. 
246 |a Pseudocereals, their imlementation to bakery's technology. 
260 |c 2007 
300 |a 86 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a pseudocereálie 
653 |a alternativní cereálie 
653 |a cereální technologie 
653 |a Pohanka 
653 |a Fagopyrum esculentum 
653 |a Amarant 
653 |a Amaranthus spp. Quinoa 
653 |a Chenopodium quinoa 
653 |a pufování 
653 |a extruze 
653 |a cereals technologies 
653 |a pseudocereals 
653 |a Buckwheat 
653 |a Fagopyrum esculentum 
653 |a Amarant 
653 |a Amaranthus spp. Quinoi 
653 |a puffing 
653 |a extrusion 
653 |a Buckwheat fl 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3706  |y Plný text v Digitální knihovně UTB