Studium možnosti přídavku přidatných látek na jakost mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jiříčková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 80 s., 11 s. příloh

Cover

LEADER 01527ntm a22003977u 4500
001 zp5192
041 |a cze 
100 1 |a Jiříčková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Studium možnosti přídavku přidatných látek na jakost mléčných výrobků 
246 |a Study of possibilities bonuse of adjuncted material on quality of milk products 
260 |c 2007 
300 |a 80 s., 11 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a termizovaný sýr 
653 |a stabilizátory 
653 |a termizace 
653 |a chemická analýza 
653 |a mikrobiologická analýza 
653 |a senzorická analýza 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a thermiz cheese 
653 |a stabilizer 
653 |a chemical analysis 
653 |a microbiology analysis 
653 |a sensorial analysis 
653 |a rheology characteristics 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4698  |y Plný text v Digitální knihovně UTB