|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5192 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jiříčková, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Studium možnosti přídavku přidatných látek na jakost mléčných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Study of possibilities bonuse of adjuncted material on quality of milk products
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 80 s., 11 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a termizovaný sýr
|
| 653 |
|
|
|a stabilizátory
|
| 653 |
|
|
|a termizace
|
| 653 |
|
|
|a chemická analýza
|
| 653 |
|
|
|a mikrobiologická analýza
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a thermiz cheese
|
| 653 |
|
|
|a stabilizer
|
| 653 |
|
|
|a chemical analysis
|
| 653 |
|
|
|a microbiology analysis
|
| 653 |
|
|
|a sensorial analysis
|
| 653 |
|
|
|a rheology characteristics
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4698
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|