Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubý, Radek (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01526ntm a22003857u 4500
001 zp5191
041 |a cze 
100 1 |a Hrubý, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska 
246 |a Monitoring of quality boarding in the student's hall of UTB in Zlin in term of hygiene 
260 |c 2007 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hygienické normy 
653 |a onemocnění z potravin 
653 |a otravy z plísní 
653 |a odběr vzorků pokrmů 
653 |a odběr vzorků stěrů 
653 |a identifikace bakterií 
653 |a hygienic standards 
653 |a affection from food 
653 |a poisoning from fungi 
653 |a taking of samples food 
653 |a taking of samples scummings 
653 |a identification of bacteria 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2517  |y Plný text v Digitální knihovně UTB