Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mayer, Ferdinand (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01318ntm a22003617u 4500
001 zp50857
041 |a cze 
100 1 |a Mayer, Ferdinand  |4 dis 
245 1 0 |a Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů 
246 |a Gastronomic use of fermented plant products 
260 |c 2020 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentace 
653 |a rostlinné produkty 
653 |a kvasinky 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a bakterie octového kvašení 
653 |a fermentation 
653 |a plant products 
653 |a yeasts 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a acetic acid bacteria 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/46893  |y Plný text v Digitální knihovně UTB