|
|
|
|
LEADER |
01318ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp50857 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mayer, Ferdinand
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů
|
246 |
|
|
|a Gastronomic use of fermented plant products
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a rostlinné produkty
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a bakterie octového kvašení
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a plant products
|
653 |
|
|
|a yeasts
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a acetic acid bacteria
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/46893
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|