|
|
|
|
LEADER |
01446ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp50279 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Varaďová, Vendula
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava a vlastnosti antimikrobiálních chitosanových roztoků a filmů
|
246 |
|
|
|a Preparation and Properties of Antimicrobial Chitosan Solutions and Films
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Antimikrobiální aktivita
|
653 |
|
|
|a emulgátor
|
653 |
|
|
|a esenciální olej
|
653 |
|
|
|a fyzikální vlastnosti
|
653 |
|
|
|a chitosan
|
653 |
|
|
|a tymiánový olej
|
653 |
|
|
|a Antimicrobial activity
|
653 |
|
|
|a chitosan
|
653 |
|
|
|a emulsifier
|
653 |
|
|
|a essential oil
|
653 |
|
|
|a physical properties
|
653 |
|
|
|a thyme oil
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sedlaříková, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42417
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|