Příprava a vlastnosti antimikrobiálních chitosanových roztoků a filmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Varaďová, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Sedlaříková, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01446ntm a22003857u 4500
001 zp50279
041 |a cze 
100 1 |a Varaďová, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava a vlastnosti antimikrobiálních chitosanových roztoků a filmů 
246 |a Preparation and Properties of Antimicrobial Chitosan Solutions and Films 
260 |c 2018 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Antimikrobiální aktivita 
653 |a emulgátor 
653 |a esenciální olej 
653 |a fyzikální vlastnosti 
653 |a chitosan 
653 |a tymiánový olej 
653 |a Antimicrobial activity 
653 |a chitosan 
653 |a emulsifier 
653 |a essential oil 
653 |a physical properties 
653 |a thyme oil 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sedlaříková, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42417  |y Plný text v Digitální knihovně UTB