Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bureš, Ladislav (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01228ntm a22003377u 4500
001 zp50213
041 |a cze 
100 1 |a Bureš, Ladislav  |4 dis 
245 1 0 |a Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu 
246 |a Utilisation of Chicken Slaughterhouse Protein by-products for Preparing Collagen 
260 |c 2018 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Studijní obor: Polymer Engineering 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a želatina 
653 |a extrakce 
653 |a kuřecí žaludky 
653 |a kolagen 
653 |a gelatin 
653 |a extraction 
653 |a chicken gizzards 
653 |a collagen 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42364  |y Plný text v Digitální knihovně UTB