|
|
|
|
LEADER |
01209ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp50172 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Valentová, Helena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv technologie výroby na mikrobiologickou jakost chleba
|
246 |
|
|
|a Influence of Technology on the Microbiological Quality of Bread
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a chléb
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a kvas
|
653 |
|
|
|a bread
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a leaven
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pleva, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/43848
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|