Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrančíková, Daniela (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 42 s.

Cover

LEADER 01271ntm a22003617u 4500
001 zp50056
041 |a cze 
100 1 |a Hrančíková, Daniela  |4 dis 
245 1 0 |a Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů 
246 |a Milk-Clotting During Production of Cheese 
260 |c 2018 
300 |a 42 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a srážení 
653 |a chymosin 
653 |a kaseiny 
653 |a sýry 
653 |a výroba sýrů 
653 |a coagulation 
653 |a chymosin 
653 |a casein 
653 |a cheese 
653 |a cheesemaking 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42256  |y Plný text v Digitální knihovně UTB