|
|
|
|
LEADER |
01271ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp50056 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrančíková, Daniela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů
|
246 |
|
|
|a Milk-Clotting During Production of Cheese
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 42 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a srážení
|
653 |
|
|
|a chymosin
|
653 |
|
|
|a kaseiny
|
653 |
|
|
|a sýry
|
653 |
|
|
|a výroba sýrů
|
653 |
|
|
|a coagulation
|
653 |
|
|
|a chymosin
|
653 |
|
|
|a casein
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a cheesemaking
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42256
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|