Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skrypnichenko, Maryna (Dissertant)
Other Authors: Vaněk, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 77 p. (85 557 characters)

Cover

LEADER 01461ntm a22004097u 4500
001 zp50024
041 |a eng 
100 1 |a Skrypnichenko, Maryna  |4 dis 
245 1 0 |a Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague 
246 |a Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague 
260 |c 2018 
300 |a 77 p. (85 557 characters) 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Business plan 
653 |a Benchmarking 
653 |a PESTEL analysis 
653 |a SWOT analysis 
653 |a Porter?sfive forces 
653 |a Balanced Scorecard 
653 |a Catering Market 
653 |a Business plan 
653 |a Benchmarking 
653 |a PESTEL analysis 
653 |a SWOT analysis 
653 |a Porter?s fiveforces 
653 |a Balanced Scorecard 
653 |a Catering Market 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vaněk, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42230  |y Plný text v Digitální knihovně UTB