|
|
|
|
LEADER |
01338ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp49856 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kochánek, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
|
246 |
|
|
|a Changes in the Technological Parameters During the Aging of Beef
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 83 s. (84 203 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hovězí maso
|
653 |
|
|
|a sous vide
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a zrání masa
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení masa
|
653 |
|
|
|a beef
|
653 |
|
|
|a sous vide
|
653 |
|
|
|a texture
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
653 |
|
|
|a meat maturation
|
653 |
|
|
|a sensory analysis of meat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42120
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|