Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Možnosti snížení obsahu biogen...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů u modelového vzorku sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dlabajová, Andrea (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
biogenní aminy
sýry holandského typu
tyramin
dekarboxyláza-pozitivní kmeny
biogenní aminy degradující kmeny
biogenic amines
Dutch-type cheese
tyramine
decarboxylase positive starter strains
biogenic amine-degrading starter strains
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description71 s. (87 360 znaků).

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných mléčných výrobcích v ČR
    by: Adamcová, Gabriela
    Published: 2012
  • Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
    by: Rybenský, Michal
    Published: 2014
  • Výskyt biogenních aminů v ciderech
    by: Borek, Šimon
    Published: 2020
  • Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
    by: Menšíková, Anna
    Published: 2013
  • Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
    by: Řezníčková, Barbora
    Published: 2019

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025