Vývoj obsahu biogenních aminů v procesu výroby piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štěpánek, Ladislav (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 86 s. (17 020); 12 s.

Cover

LEADER 01192ntm a22003377u 4500
001 zp49849
041 |a cze 
100 1 |a Štěpánek, Ladislav  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj obsahu biogenních aminů v procesu výroby piva 
246 |a Development of Biogenic Amines Content During Beer Brewing Process 
260 |c 2018 
300 |a 86 s. (17 020); 12 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biogenní aminy 
653 |a polyaminy 
653 |a pivo 
653 |a suroviny 
653 |a Biogenic Amines 
653 |a Polyamines 
653 |a Beer 
653 |a Raw Materials 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42114  |y Plný text v Digitální knihovně UTB