Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Walachová, Dominika (Dissertant)
Other Authors: Zacharová, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
TPA
Physical Description: 43 s. (45 758 znaků)

Cover

LEADER 01258ntm a22003377u 4500
001 zp49835
041 |a cze 
100 1 |a Walachová, Dominika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva 
246 |a Influence of Oligo-Fructose Syrup on the Textural and Sensory Properties of Fine Pastry 
260 |c 2018 
300 |a 43 s. (45 758 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čekankový sirup 
653 |a sacharóza 
653 |a oligo-fruktózový sirup 
653 |a TPA 
653 |a chicory syrup 
653 |a sucrose 
653 |a oligo-fructose syrup 
653 |a TPA 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Zacharová, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42105  |y Plný text v Digitální knihovně UTB