Monitoring obsahu biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Strašáková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 62 s. (81 737 znaků)

Cover

LEADER 01243ntm a22003137u 4500
001 zp49830
041 |a cze 
100 1 |a Strašáková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring obsahu biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích 
246 |a Monitoring of Biogenic Amines in Fermented Meat Products 
260 |c 2018 
300 |a 62 s. (81 737 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a vysokoúčinná kapalinoví chromatografie 
653 |a biogenic amines 
653 |a fermented meat product 
653 |a high performance liquid chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42103  |y Plný text v Digitální knihovně UTB