Vliv doby zrání na změnu jakosti vybraných sýrů s mazem na povrchu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klimešová, Karolina (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 85 s.

Cover

LEADER 01250ntm a22003377u 4500
001 zp49825
041 |a cze 
100 1 |a Klimešová, Karolina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv doby zrání na změnu jakosti vybraných sýrů s mazem na povrchu 
246 |a Effect of Ripening Time on the Quality Change of Selected Surface-Ripened Cheese 
260 |c 2018 
300 |a 85 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr s mazem na povrchu 
653 |a doba skladování 
653 |a teplota skladování 
653 |a zrání 
653 |a smear-ripened cheese 
653 |a storage lenght 
653 |a storage temperature 
653 |a ripening 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42101  |y Plný text v Digitální knihovně UTB