Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ćmielová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 82 s. (113 685)

Cover

LEADER 01322ntm a22003617u 4500
001 zp49812
041 |a cze 
100 1 |a Ćmielová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín 
246 |a Physico-chemical Characteristics of Still Wines 
260 |c 2018 
300 |a 82 s. (113 685) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a analýza tichých vín 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a alkoholové kvašení 
653 |a antokyany 
653 |a trichromatické charakteristiky 
653 |a analysis of still wines 
653 |a polyphenolic substances 
653 |a alcohol fermentation 
653 |a anthocyanins 
653 |a trichromatic characteristics 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42095  |y Plný text v Digitální knihovně UTB