|
|
|
|
LEADER |
01322ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49812 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ćmielová, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
|
246 |
|
|
|a Physico-chemical Characteristics of Still Wines
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 82 s. (113 685)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a analýza tichých vín
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a alkoholové kvašení
|
653 |
|
|
|a antokyany
|
653 |
|
|
|a trichromatické charakteristiky
|
653 |
|
|
|a analysis of still wines
|
653 |
|
|
|a polyphenolic substances
|
653 |
|
|
|a alcohol fermentation
|
653 |
|
|
|a anthocyanins
|
653 |
|
|
|a trichromatic characteristics
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42095
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|