|
|
|
|
LEADER |
01254ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp49810 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Brázdilová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv doby míchání na konzistenci tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The Effect of Stirring Time on the Consistency of Processed Cheeses
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 75 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tavené sýry
|
653 |
|
|
|a doba míchání při tavicí teplotě
|
653 |
|
|
|a rychlost míchání
|
653 |
|
|
|a konzistence
|
653 |
|
|
|a Processed cheeses
|
653 |
|
|
|a holding time at the melting temperature
|
653 |
|
|
|a agitation speed
|
653 |
|
|
|a consistency
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42094
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|