Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beníčková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 65 s.

Cover

LEADER 01335ntm a22003857u 4500
001 zp49806
041 |a cze 
100 1 |a Beníčková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů 
246 |a The Effect of Selected Polysaccharides from Seaweed on the Processed Cheeses Consistency 
260 |c 2018 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavené sýry 
653 |a agar 
653 |a alginát sodný 
653 |a k-karagenan 
653 |a i-karagenan 
653 |a konzistence 
653 |a processed cheeses 
653 |a agar 
653 |a sodium alginate 
653 |a k-carrageenan 
653 |a i-carrageenan 
653 |a consistency 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42092  |y Plný text v Digitální knihovně UTB