|
|
|
|
LEADER |
01335ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp49806 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Beníčková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The Effect of Selected Polysaccharides from Seaweed on the Processed Cheeses Consistency
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 65 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavené sýry
|
653 |
|
|
|a agar
|
653 |
|
|
|a alginát sodný
|
653 |
|
|
|a k-karagenan
|
653 |
|
|
|a i-karagenan
|
653 |
|
|
|a konzistence
|
653 |
|
|
|a processed cheeses
|
653 |
|
|
|a agar
|
653 |
|
|
|a sodium alginate
|
653 |
|
|
|a k-carrageenan
|
653 |
|
|
|a i-carrageenan
|
653 |
|
|
|a consistency
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42092
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|