Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vintr, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 53 s

Cover

LEADER 01123ntm a22002897u 4500
001 zp49759
041 |a cze 
100 1 |a Vintr, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu 
246 |a Use Of Transglutaminase In Curd Cheese Production 
260 |c 2018 
300 |a 53 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tvaroh 
653 |a transglutamináza 
653 |a curd 
653 |a transglutaminase 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42076  |y Plný text v Digitální knihovně UTB