Možnosti akcelerace zrání sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přepechalová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 56 s + 3 s., (97 222 znaků)

Cover

LEADER 01116ntm a22002897u 4500
001 zp49758
041 |a cze 
100 1 |a Přepechalová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti akcelerace zrání sýrů 
246 |a Possibility of Cheese Acceleration 
260 |c 2018 
300 |a 56 s + 3 s., (97 222 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a akcelerace zrání sýrů 
653 |a zrací procesy 
653 |a acceleration of cheese ripening 
653 |a processes of ripening 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42075  |y Plný text v Digitální knihovně UTB