|
|
|
|
LEADER |
01347ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49757 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lyčková, Aneta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání vybraných nutričních faktorů u svaloviny nutrie říční a kuřete
|
246 |
|
|
|a Comparison of Selected Nutritional Factors of Myocastor Coypus and Chicken Muscle Tissue
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 50 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a aminokyselina
|
653 |
|
|
|a Soxhletova extrakce
|
653 |
|
|
|a methylestery mastných kyselin
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a amino acid
|
653 |
|
|
|a Soxhlet's extraction
|
653 |
|
|
|a fatty acid methyl esters
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Polášek, Zdeněk
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42074
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|