Srovnání vybraných nutričních faktorů u svaloviny nutrie říční a kuřete

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lyčková, Aneta (Dissertant)
Other Authors: Polášek, Zdeněk (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01347ntm a22003617u 4500
001 zp49757
041 |a cze 
100 1 |a Lyčková, Aneta  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání vybraných nutričních faktorů u svaloviny nutrie říční a kuřete 
246 |a Comparison of Selected Nutritional Factors of Myocastor Coypus and Chicken Muscle Tissue 
260 |c 2018 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sušina 
653 |a bílkoviny 
653 |a aminokyselina 
653 |a Soxhletova extrakce 
653 |a methylestery mastných kyselin 
653 |a dry matter 
653 |a protein 
653 |a amino acid 
653 |a Soxhlet's extraction 
653 |a fatty acid methyl esters 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Polášek, Zdeněk  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42074  |y Plný text v Digitální knihovně UTB