Využití molekulárně-biologických metod při sledování diverzity mikroflóry přírodních sýrů s rozdílným obsahem tuku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Křenková, Michaela (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description51 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp49756
041 |a cze 
100 1 |a Křenková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Využití molekulárně-biologických metod při sledování diverzity mikroflóry přírodních sýrů s rozdílným obsahem tuku 
246 |a Using Molecular-Biological Methods to Monitor the Diversity of Microflora of Natural Cheeses with Different Fat Content 
260 |c 2018 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a gouda 
653 |a přírodní sýry 
653 |a izolace DNA z přírodních sýrů 
653 |a PCR 
653 |a DGGE 
653 |a gouda 
653 |a ripened cheese 
653 |a DNA isolation from cheese 
653 |a PCR 
653 |a DGGE 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42073  |y Plný text v Digitální knihovně UTB