Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přívarová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01325ntm a22003377u 4500
001 zp49755
041 |a cze 
100 1 |a Přívarová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy 
246 |a Effect of Temperature and Storage Time on Viscoelastic Properties of Selected Cream in Coffee 
260 |c 2018 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sekundární oxidační produkty 
653 |a viskozita 
653 |a smetana do kávy 
653 |a skladovací pokus 
653 |a secondary products of oxidation 
653 |a viscosity 
653 |a coffee cream 
653 |a storage experiment 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42072  |y Plný text v Digitální knihovně UTB