|
|
|
|
LEADER |
01354ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49753 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jedounková, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
|
246 |
|
|
|a Influence of Process Parameters on Quality Indicators of Sterilized Cucumbers
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 62 s.(68 525 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a sterilace
|
653 |
|
|
|a sterilované okurky
|
653 |
|
|
|a mikrobiologická analýza
|
653 |
|
|
|a texturní analýza
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a sterilization
|
653 |
|
|
|a pickled cucumbers
|
653 |
|
|
|a microbiological analysis
|
653 |
|
|
|a texture analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42071
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|