Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jedounková, Alena (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 62 s.(68 525 znaků)

Cover

LEADER 01354ntm a22003617u 4500
001 zp49753
041 |a cze 
100 1 |a Jedounková, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků 
246 |a Influence of Process Parameters on Quality Indicators of Sterilized Cucumbers 
260 |c 2018 
300 |a 62 s.(68 525 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zelenina 
653 |a sterilace 
653 |a sterilované okurky 
653 |a mikrobiologická analýza 
653 |a texturní analýza 
653 |a vegetables 
653 |a sterilization 
653 |a pickled cucumbers 
653 |a microbiological analysis 
653 |a texture analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42071  |y Plný text v Digitální knihovně UTB