Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartošek, Petr (Dissertant)
Other Authors: Pleva, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01181ntm a22003377u 4500
001 zp49747
041 |a cze 
100 1 |a Bartošek, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách 
246 |a The Monitoring of Biogenic Amines in the RAW Food 
260 |c 2018 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a raw potraviny 
653 |a biogenní aminy 
653 |a UHPLC 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a raw food 
653 |a biogenic amines 
653 |a UHPLC 
653 |a microorganisms 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pleva, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42068  |y Plný text v Digitální knihovně UTB