|
|
|
|
LEADER |
01346ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49744 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vaškových, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
|
246 |
|
|
|a Quality Assesment of Selected Ffoodstuffs with Longer Shelf Life
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 64 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a trvanlivé potraviny
|
653 |
|
|
|a bojové dávky potravin
|
653 |
|
|
|a krizové stavy
|
653 |
|
|
|a skladovací pokus
|
653 |
|
|
|a jakost potra-vin
|
653 |
|
|
|a durable food
|
653 |
|
|
|a combat food rations
|
653 |
|
|
|a crisis situations
|
653 |
|
|
|a storage experiment
|
653 |
|
|
|a food quality
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šopík, Tomáš
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42066
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|