Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaškových, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Šopík, Tomáš (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01346ntm a22003617u 4500
001 zp49744
041 |a cze 
100 1 |a Vaškových, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti 
246 |a Quality Assesment of Selected Ffoodstuffs with Longer Shelf Life 
260 |c 2018 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a trvanlivé potraviny 
653 |a bojové dávky potravin 
653 |a krizové stavy 
653 |a skladovací pokus 
653 |a jakost potra-vin 
653 |a durable food 
653 |a combat food rations 
653 |a crisis situations 
653 |a storage experiment 
653 |a food quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šopík, Tomáš  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42066  |y Plný text v Digitální knihovně UTB