Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švajdová, Nela (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 66. s (73 458 znaků)

Cover

LEADER 01306ntm a22003617u 4500
001 zp49739
041 |a cze 
100 1 |a Švajdová, Nela  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech 
246 |a The Effect of Furcellaran Addiction on Selected Property of Processed Cheese 
260 |c 2018 
300 |a 66. s (73 458 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a furcellaran 
653 |a tavicí soli 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a reologie 
653 |a processed cheese 
653 |a furcellaran 
653 |a emulsifying salts 
653 |a hydrocolloids 
653 |a rheology 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42063  |y Plný text v Digitální knihovně UTB