Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stašková, Irena (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
pH
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01173ntm a22003377u 4500
001 zp49737
041 |a cze 
100 1 |a Stašková, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka 
246 |a Factors Affecting Enzymatic Coagulation of Milk 
260 |c 2019 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mléko 
653 |a sladké srážení mléka 
653 |a teplota 
653 |a pH 
653 |a Milk 
653 |a sweet milk coagulation 
653 |a temperature 
653 |a pH 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43815  |y Plný text v Digitální knihovně UTB