|
|
|
|
LEADER |
01295ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp49730 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Náhunková, Alice
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití aminooxidáz při snižování obsahu biogenních aminů v potravinách
|
246 |
|
|
|a Possibilities of Using Aminooxidases in Reducing the Content of Biogenic Amines in Food
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 44 s. (9131 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a monoaminooxidázy
|
653 |
|
|
|a diaminooxidázy
|
653 |
|
|
|a histamin
|
653 |
|
|
|a Biogenic amine
|
653 |
|
|
|a monoamine oxidase
|
653 |
|
|
|a diamine oxidase
|
653 |
|
|
|a histamine
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/43814
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|