Možnosti využití aminooxidáz při snižování obsahu biogenních aminů v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Náhunková, Alice (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 44 s. (9131 znaků)

Cover

LEADER 01295ntm a22003377u 4500
001 zp49730
041 |a cze 
100 1 |a Náhunková, Alice  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití aminooxidáz při snižování obsahu biogenních aminů v potravinách 
246 |a Possibilities of Using Aminooxidases in Reducing the Content of Biogenic Amines in Food 
260 |c 2019 
300 |a 44 s. (9131 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biogenní aminy 
653 |a monoaminooxidázy 
653 |a diaminooxidázy 
653 |a histamin 
653 |a Biogenic amine 
653 |a monoamine oxidase 
653 |a diamine oxidase 
653 |a histamine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43814  |y Plný text v Digitální knihovně UTB