|
|
|
|
LEADER |
01299ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49728 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martinková, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobiální působení kolicinů na bakterie produkující biogenní aminy
|
246 |
|
|
|a Antimicrobial Action of Colicins on Bacteria Producing Biogenic Amines
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 51 s. (64 842 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a koliciny
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a redukce
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a colicins
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a reduction
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Janalíková, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42056
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|