Antimikrobiální působení kolicinů na bakterie produkující biogenní aminy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinková, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Janalíková, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 51 s. (64 842 znaků)

Cover

LEADER 01299ntm a22003617u 4500
001 zp49728
041 |a cze 
100 1 |a Martinková, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální působení kolicinů na bakterie produkující biogenní aminy 
246 |a Antimicrobial Action of Colicins on Bacteria Producing Biogenic Amines 
260 |c 2018 
300 |a 51 s. (64 842 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a Escherichia coli 
653 |a koliciny 
653 |a maso 
653 |a redukce 
653 |a biogenic amines 
653 |a colicins 
653 |a Escherichia coli 
653 |a meat 
653 |a reduction 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Janalíková, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42056  |y Plný text v Digitální knihovně UTB