Výskyt a využití flavonoidů v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Francová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Prucková, Zdeňka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01526ntm a22005057u 4500
001 zp49726
041 |a cze 
100 1 |a Francová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Výskyt a využití flavonoidů v potravinách 
246 |a Výskyt a využití flavonoidů v potravinách 
260 |c 2019 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a flavonoidy 
653 |a potraviny 
653 |a anthokyany 
653 |a proanthokyanidiny 
653 |a flavany 
653 |a flavony 
653 |a flavonoly 
653 |a flavanoly 
653 |a chalkony 
653 |a aurony 
653 |a isoflavony 
653 |a flavonoids 
653 |a foods 
653 |a anthocyanins 
653 |a proanthocyanidins 
653 |a flavans 
653 |a flavons 
653 |a flavonols 
653 |a flavanols 
653 |a chalkons 
653 |a aurons 
653 |a isoflavons 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Prucková, Zdeňka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43813  |y Plný text v Digitální knihovně UTB