Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horníková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01267ntm a22003617u 4500
001 zp49721
041 |a slo 
100 1 |a Horníková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení 
246 |a Biogenic Amines Reduction by Lactic Acid Bacteria 
260 |c 2019 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a degradace 
653 |a produkce 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a HPLC 
653 |a biogennic amines 
653 |a degradation 
653 |a production 
653 |a Lactic Acid Bacteria 
653 |a HPLC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43812  |y Plný text v Digitální knihovně UTB