Listová a stonková zelenina - nutriční a gastronomický význam

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gaubová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 59 s. (67 659 znaků).

Cover

LEADER 01422ntm a22003617u 4500
001 zp49575
041 |a cze 
100 1 |a Gaubová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Listová a stonková zelenina - nutriční a gastronomický význam 
246 |a Leaf and Stem Vegetables - Nutritional and Gastronomic Importance 
260 |c 2018 
300 |a 59 s. (67 659 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a listová a stonková zelenina 
653 |a nutriční a gastronomický význam 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a polyfenoly 
653 |a zeleninové šťávy 
653 |a leaf and stem vegetables 
653 |a nutritional and gastronomic importance 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a polyphenols 
653 |a vegetable juices 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41947  |y Plný text v Digitální knihovně UTB