A Business Plan for a Gluten-Free Bakery

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Břežná, Anna (Dissertant)
Other Authors: Papadaki, Šárka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 69 s. (89 241 znaků).

Cover

LEADER 01239ntm a22003377u 4500
001 zp49239
041 |a eng 
100 1 |a Břežná, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a A Business Plan for a Gluten-Free Bakery 
246 |a A Business Plan for a Gluten-Free Bakery 
260 |c 2018 
300 |a 69 s. (89 241 znaků). 
500 |a Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi 
500 |a Studijní obor: English for Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikání 
653 |a podnikatelský plán 
653 |a pekárna 
653 |a bezlepkové pečivo 
653 |a entrepreneurship 
653 |a business plan 
653 |a bakery 
653 |a gluten-free baked goods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Papadaki, Šárka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41691  |y Plný text v Digitální knihovně UTB