Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Produkce surovin živočišného p...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Mošťková, Jitka (Dissertant)
Other Authors Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
maso
výroba
složení masa
druhy masa
spotřeba masa
atmosféra
půda
voda
negativní dopady
znečišťování
udržitelnost
meat
meat production
meat composition
meat consumption
atmosphere
soil
water
negative impacts
pollution
sustainability
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description53 s. (52 615 znaků).

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
    by: Kurková, Michaela
    Published: 2018
  • Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
    by: Lukeštíková, Irena
    Published: 2023
  • Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
    by: Krčmářová, Lenka
    Published: 2011
  • Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
    by: Hrabová, Eliška
    Published: 2021
  • Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
    by: Beranová, Eva
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025