Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Irgl, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 73; počet stran příloh - 7

Cover

LEADER 01335ntm a22003617u 4500
001 zp48130
041 |a cze 
100 1 |a Irgl, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin 
246 |a Minimalisation of Risks during Heat Sterilization of Foods 
260 |c 2018 
300 |a 73; počet stran příloh - 7 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a sterilace 
653 |a potravina 
653 |a konzervace 
653 |a údržnost 
653 |a riziko 
653 |a sterilization 
653 |a food 
653 |a preservation 
653 |a maintenance 
653 |a risk 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42989  |y Plný text v Digitální knihovně UTB