|
|
|
|
LEADER |
01271ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp48092 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zbořil, Marek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Technology of Growing and Processing of Edible Mushrooms and Their Use in Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 44 s., 24 s. přílohy
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a houby
|
653 |
|
|
|a pěstování
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a mushrooms
|
653 |
|
|
|a growing
|
653 |
|
|
|a processing
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42953
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|