Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zbořil, Marek (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 44 s., 24 s. přílohy

Cover

LEADER 01271ntm a22003377u 4500
001 zp48092
041 |a cze 
100 1 |a Zbořil, Marek  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii 
246 |a Technology of Growing and Processing of Edible Mushrooms and Their Use in Gastronomy 
260 |c 2018 
300 |a 44 s., 24 s. přílohy 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a houby 
653 |a pěstování 
653 |a zpracování 
653 |a gastronomie 
653 |a mushrooms 
653 |a growing 
653 |a processing 
653 |a gastronomy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42953  |y Plný text v Digitální knihovně UTB