Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mach, Matěj (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01535ntm a22004337u 4500
001 zp48091
041 |a cze 
100 1 |a Mach, Matěj  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce 
246 |a Production of Juices from Non-traditional Fruits 
260 |c 2018 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rakytník řešetlákový 
653 |a jeřáb černý 
653 |a dřín obecný 
653 |a netradiční druhy ovoce 
653 |a zpracování ovoce 
653 |a výroba šťáv 
653 |a nealkoholické nápoje 
653 |a senzorická analýza 
653 |a Sea buckthorn 
653 |a Black chokeberry 
653 |a Cornelian cherry 
653 |a non-traditional fruits 
653 |a processing of fruits 
653 |a production of juices 
653 |a non-alcoholic beverages 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42952  |y Plný text v Digitální knihovně UTB