|
|
|
|
LEADER |
01535ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp48091 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mach, Matěj
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
|
246 |
|
|
|a Production of Juices from Non-traditional Fruits
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rakytník řešetlákový
|
653 |
|
|
|a jeřáb černý
|
653 |
|
|
|a dřín obecný
|
653 |
|
|
|a netradiční druhy ovoce
|
653 |
|
|
|a zpracování ovoce
|
653 |
|
|
|a výroba šťáv
|
653 |
|
|
|a nealkoholické nápoje
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a Sea buckthorn
|
653 |
|
|
|a Black chokeberry
|
653 |
|
|
|a Cornelian cherry
|
653 |
|
|
|a non-traditional fruits
|
653 |
|
|
|a processing of fruits
|
653 |
|
|
|a production of juices
|
653 |
|
|
|a non-alcoholic beverages
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42952
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|