Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zderčíková, Romana (Dissertant)
Other Authors: Sližová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 93 s.

Cover

LEADER 01211ntm a22003377u 4500
001 zp47744
041 |a cze 
100 1 |a Zderčíková, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu 
246 |a The Effect of Ripening on Mechanical Properties of Edam Cheese 
260 |c 2017 
300 |a 93 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr eidamského typu 
653 |a tuk 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a tahová zkouška 
653 |a Edam cheese 
653 |a fat 
653 |a texture profile analysis 
653 |a tensile test 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sližová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41518  |y Plný text v Digitální knihovně UTB