Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wunderlichová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 67 s. (74 736 znaků)

Cover

LEADER 01399ntm a22003857u 4500
001 zp47626
041 |a cze 
100 1 |a Wunderlichová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně 
246 |a The Use of Food Safety Requirements at Catering Estabilishments 
260 |c 2017 
300 |a 67 s. (74 736 znaků) 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a pohostinství 
653 |a potravina 
653 |a bezpečnost 
653 |a kontrola 
653 |a hygiena 
653 |a HAACP 
653 |a catering 
653 |a foodstuff 
653 |a safety 
653 |a control 
653 |a hygiene 
653 |a HACCP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41459  |y Plný text v Digitální knihovně UTB