|
|
|
|
LEADER |
01399ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp47626 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Wunderlichová, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně
|
246 |
|
|
|a The Use of Food Safety Requirements at Catering Estabilishments
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 67 s. (74 736 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pohostinství
|
653 |
|
|
|a potravina
|
653 |
|
|
|a bezpečnost
|
653 |
|
|
|a kontrola
|
653 |
|
|
|a hygiena
|
653 |
|
|
|a HAACP
|
653 |
|
|
|a catering
|
653 |
|
|
|a foodstuff
|
653 |
|
|
|a safety
|
653 |
|
|
|a control
|
653 |
|
|
|a hygiene
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/41459
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|