Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kašková, Karin (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 85 s. (120 461 znaků)

Cover

LEADER 01547ntm a22003617u 4500
001 zp47266
041 |a cze 
100 1 |a Kašková, Karin  |4 dis 
245 1 0 |a Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice 
246 |a Sustainable Production of Gluten-Free Foods and their Availability in the Czech Republic 
260 |c 2017 
300 |a 85 s. (120 461 znaků) 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a udržitelná produkce 
653 |a bezlepkové potraviny 
653 |a potravinová bezpečnost 
653 |a environmentální udržitelnost 
653 |a dostupnost bezlepkovývh potravin 
653 |a sustainable production 
653 |a gluten-free foods 
653 |a food security 
653 |a environmental development 
653 |a availability of gluten-free foods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41184  |y Plný text v Digitální knihovně UTB