Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gottfriedová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01245ntm a22003617u 4500
001 zp46613
041 |a cze 
100 1 |a Gottfriedová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin 
246 |a Chicken Paws as a Untraditional Source of Proteins 
260 |c 2018 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Polymerní materiály a technologie 
500 |a Studijní obor: Polymeric Materials and Technology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a drůbež 
653 |a zpracování 
653 |a kuřecí běháky 
653 |a želatina 
653 |a extrakce 
653 |a poultry 
653 |a processing 
653 |a chicken feet 
653 |a gelatine 
653 |a extraction 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42779  |y Plný text v Digitální knihovně UTB