Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázek, Petr (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01386ntm a22003857u 4500
001 zp46508
041 |a cze 
100 1 |a Mrázek, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren 
246 |a Optimising of Technological Conditions of Extracting Gelatin from Poultry Protein by-Products 
260 |c 2017 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Studijní obor: Polymer Engineering 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a želatina 
653 |a vedlejší produkty masného průmyslu 
653 |a kolagen 
653 |a drůbež 
653 |a běháky 
653 |a kuře 
653 |a gelatin 
653 |a by-products of meat industry 
653 |a collagen 
653 |a poultry 
653 |a poews 
653 |a chick 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40671  |y Plný text v Digitální knihovně UTB