Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žíla, Petr (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 85 s.

Cover

LEADER 01312ntm a22003617u 4500
001 zp46460
041 |a cze 
100 1 |a Žíla, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů 
246 |a The Impact of Cheddar Cheese Maturity Degree and Composition of Emulsifying Salts on the Consistency of Processed Cheese 
260 |c 2017 
300 |a 85 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavící soli 
653 |a Čedar 
653 |a fosforečnany 
653 |a citronany 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying salts 
653 |a cheddar 
653 |a phosphates 
653 |a citrate 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40646  |y Plný text v Digitální knihovně UTB