|
|
|
|
LEADER |
01312ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46460 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žíla, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The Impact of Cheddar Cheese Maturity Degree and Composition of Emulsifying Salts on the Consistency of Processed Cheese
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 85 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavící soli
|
653 |
|
|
|a Čedar
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a citronany
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a cheddar
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a citrate
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40646
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|